Nieuwbouw

Voor alle nieuwbouw projecten kunnen wij de ramen, kozijnen, deuren, enz. produceren. Wij zijn een onderneming met zeer veel ervaring en een modern machinepark, waarbij de ambachtelijkheid en oog voor detail niet verloren is gegaan.

Onze producten zijn van toepassing voor:

In de timmerfabriek produceren wij onder ideale omstandigheden ramen, kozijnen, deuren enz. voor elke gewenste situatie. Wij kunnen standaard producten maken maar ook kozijnen, ramen en deuren die aan de karakteristieke stijl van een project of woning moeten voldoen.

In alle glasopeningen van onze ramen, deuren en kozijnen is er ruimte voor isolerende beglazing met een spouw van 15 mm (HR++ beglazing) Hierdoor wordt er voor het gehele raam, deur of kozijn een gelijke isolatiewaarde gerealiseerd. De isolerende beglazing kan in overleg bij projecten in de timmerfabriek reeds worden aangebracht.

Wij maken geen gebruik van gevingerlast of gelamineerd hout maar gebruiken uitsluitend volhout. De kozijnen en ramen worden voorzien van dubbele pen verbindingen. Bij draaikiep ramen worden drie pennen toegepast.

Het spuiten van onze producten en het aanbrengen van aflaklagen behoren tevens tot de mogelijkheden. In de timmerfabriek hebben wij de beschikking over een spuitcabine waarmee onze producten van elk gewenste kleur kunnen worden voorzien.

Ook voor boeidelen, sierlijsten, plinten, architraven, binnendeuren, buitendeuren, schuurdeuren, openslaande tuindeuren bent u bij Timmerfabriek Jans aan het juiste adres.
Wij leveren onze producten onder andere aan:

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u onze contactgegevens vinden op de contactpagina van deze website.