Productieproces

Hout is een natuurproduct. Geen enkel stuk hout is hetzelfde. Voor het fabriceren van kwalitatieve producten wordt het productieproces door ons dan ook van A tot Z in de gaten te houden.

Al bij de inkoop van onze materialen kijken wij goed naar de kwaliteit hiervan. Wij kijken bijvoorbeeld naar de zwaarte van het hout en controleren het hout bij het schaven en afkorten op eventuele gebreken. De onderdorpels van onze kozijnen worden altijd gemaakt van het zwaarste hout om een lange levensduur te kunnen garanderen.

Na controle en de voorbereidende werkzaamheden wordt het hout door ons, onder ideale omstandigheden in de timmerfabriek bewerkt tot een uitstekend eindproduct. Wij hebben alle benodigde machines in huis om het hout te bewerken tot: kozijnen, ramen, binnendeuren, buitendeuren, schuurdeuren, openslaande tuindeuren boeidelen, sierlijsten, architraven, plinten, enzovoort.

Desgewenst voorzien wij onze producten in onze eigen spuitcabine van een verfsysteem van voldoende dikte. De mogelijkheid bestaat tevens om de producten te voorzien van een aflaklaag welke in ieder gewenste kleur is aan te brengen. Om een goede doordroging van de verf te kunnen waarborgen blijven de gespoten producten minimaal 48 uur binnen. Na deze minimale droogtijd is het product gereed voor transport!
Wij leveren onze producten onder andere aan:

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u onze contactgegevens vinden op de contactpagina van deze website.